2-8 nederlag i Horsens for 4-mandsholdet

Lørdag var 4-mandsholdet igen i kamp. En udekamp i Horsens mod Stars and Strikes, som desværre resulterede i et nederlag på 2-8.

Første serie starter ganske fint ud, og vi formår at følge ganske fint med. Desværre afslutter modstanderne lige dét bedre og vi taber serien med blot 4 kegler. Efter en meget tæt første serie, følger anden serie hvor der ligeledes spilles tæt. Der væltes flere kegler, men modstanderne formår alligevel at tage teten og får afsluttet med 19 kegler mere end os og vi taber dermed serien og de to points.

Kampens tredje serie har vi efter baneskiftet lidt udfordringer med at afslutte. Det resulterer i et lidt lavere keglefald, og med modstanderne fra Stars and Strikes der ikke holder sig tilbage, tabes serien. I fjerde og sidste serie spilles der rigtig fint hele vejen rundt, og vi formår at samle op. Det resulterer i dagens bedste serie, og det har modstanderne svært ved at matche. Vi vinder dermed serien og de to points, men desværre ikke nok til at vinde det samlede keglefald for kampen.

Samlet ender dagens kamp med et nederlag på 2-8 (2337-2428).

Dagens topscorer blev Alexis Aymard med 731/4 og et snit på 182,75, mens holdet yderligere bestod af Mette L. Nielsen 305/2, Kim Andersen 574/4, Keld Andersen 531/4 og Thomas K. M. Christensen 196/2.


Se hele kampens resultat på bowlingportalen.dk.