Kontingent i SBT

I Silkeborg Bowling Team går vi efter at holde vores medlemmers kontingent så lavt som muligt, samtidigt med at kunne tilbyde gode rammer. Vi er optaget af, at tilbyde god træning, mulighed for at få hjælp af erfarne og uddannede trænere og medspillere. Og ikke mindst hygge og sjov omkring sporten.


Kontingentet er i SBT delt op over to halv-sæsoner om året. Der er sæson-pause i juni og juli, hvorfor du som medlem kun betaler for 10 måneder pr. år. Se nedenstående liste for vores nuværende kontingent-priser.

Seniorkr. 275,00 pr. måned (kr. 15 i rabat for resten af 2023)
Senior u/uddannelsekr. 200,00 pr. måned (kr. 15 i rabat for resten af 2023)
Ungsenior (18-24 år)kr. 200,00 pr. måned (kr. 15 i rabat for resten af 2023)
Ungdom (0-17 år)kr. 140,00 pr. måned (kr. 15 i rabat for resten af 2023)
Passiv medlemkr. 75,00 pr. måned
+ kr. 50,00 pr. træning der deltages i

Ved indmeldelse er et mindre gebyr på kr. 100,00 for seniorer – for ungdom mellem 0-17 år er dette gratis.

Hvad indeholder kontingentet?

Et kontingent i SBT indeholder ugentligt 1-2 timers træning (på nær i ugerne 7 og 42 samt mellem jul og nytår og på helligdage), adgang til uddannede trænere i klubben og årlige klubfester/-udflugter der løbende arrangeres.

For ungdom er der hver uge en trænerstab tilstede, som løbende engagerer, motiverer og ikke mindst giver gode råd og fif til, hvorledes ungdomsspillerne kan udvikle deres spil. Ligeledes spilles der løbende kampe mod andre klubber i Danmark og vi arrangerer ofte deltagelse i forskellige ungdomsstævner.
Vi har også tidligere løbende afholdt aktiviteter udenfor banerne sammen med andre klubber. Op til julepausen afholdes jule-træning hvor vi spiller “pakkespil” på banerne og slutter af med æbleskiver og saftevand. I maj afholdes ligeledes klubmesterskaber for alle ungdomsspillere i klubben.

For seniorer afholdes bl.a. en gang om måneden, den sidste træningsaften, hyggebowling. Hyggebowling er en træningsaften hvor en udtrukket spiller, bestemmer hvilket spil vi skal spille. Der udtrækkes to vindere, som får en lille gave, sidste måneds vindere har fundet.
Op til julepausen spilles der “pakkespil” på banerne, med hygge og samvær efterfølgende. I maj måned afholdes de årlige klubmesterskaber, og løbende i sæsonen deltager dem som har lyst i kampe og ikke mindst stævner.

Kan jeg være støttemedlem?

Det kan du tro!
Selvom du måske ikke spiller bowling, har du mulighed for at hjælpe til.
Vi tilbyder et støttemedlemskab til kr. 100,- pr. halvår.