Bliv medlem i SBT

Som medlem i Silkeborg Bowling Team, deltager du i ugentlige træninger med mulighed for, at søge råd og vejledning hos vores erfarne medspillere og ikke mindst vores uddannede trænerstab.
Vi fokuserer på, at have det sjovt ved banerne, når vi træner og ofte er der hygge efterfølgende. Vi favner bredt – det er vigtigt for os, at der er plads til alle; Både dem som ønsker en ugentligt aften på banerne, men også dem som ønsker dybdegående træning og som går benhårdt efter hele tiden at forbedre sig.

Vi arrangerer løbende hygge i foreningen og deltager i diverse stævner løbende gennem sæsonen – jo flere medlemmer vi er afsted sammen, jo sjovere er det.

Træningstider i SBT

I Silkeborg Bowling Team træner vi i hallen Bowl’n’Fun Silkeborg, hver uge (på nær i ugerne 7 og 42 samt mellem jul og nytår og på helligdage) i sæsonen (august til maj) på følgende tider:

Ungdom (0-17 år)Onsdage kl. 17.00 til 18.30
SeniorOnsdage kl. 18.00 til 20.00
Første onsdag i måneden kl. 19.00 til 20.00 (teori-time kl. 18.00 – 19.00)

Sådan bliver du medlem!

Alle er velkomne i vores klub – for at blive medlem, kommer du blot til en af vores træningsaftener til en prøveaften. Det er helt gratis og du kan få en fornemmelse af, hvad vi er og om det er noget for dig.
Vi er nede ved banerne – spørg blot efter et bestyrelsesmedlem. Du kan ligeledes kontakte os, såfremt du har spørgsmål.