Sikker 36-12 sejr i 1. division hjemme mod Sydjysk Bowlingteam

Søndag var vores 1. divisionshold på banerne hjemme mod Sydjysk Bowlingteam fra Brørup. En stor kamp med højt humør, kærlig drillerier og ikke mindst mange kegler. Samlet blev det til en stor sejr på 36-12.

Kampen starter ud med en forrygende start, hvor der hele vejen rundt er skarpe skud med stort keglefald. Der er klasseforskel og hurtigt trækker vi godt fra. En enkelt double indhentes dog til slut og tabes med 19 kegler, det er dog langt fra at gøre en forskel for det samlende keglefald, som ligeledes tages hjem. Første serie vindes 6-2 (1364-1173).
Ved baneskiftet til anden serie, har vi svært ved at spille ind på linjerne og har i flere ruder nogle udfordringer. Som serien skrider frem, stilles der dog skarpt, og flere kegler tages hjem. Modstanderne fra Sydjysk Bowlingteam giver dog ikke megen plads, og serien ender ud i et meget tæt opgør. En enkelt double vindes med 8, en anden tabes med 18 kegler og den sidste vindes med 25 kegler – nok til en samlet sejr på 6-2 (1109-1094).

I tredje serie fortsætter med en sydende stemning som er med til at løfte niveauet. Endnu en gang formår vi at være skarpe fra start og udfordrer modstanderne gennem hele serien. En enkelt double indhentes dog, og for en sejr på 2 kegler skal der sættes en strike i 10. rude. Det bliver desværre til en 9’er og dermed et nederlag. Ikke noget der skubber yderligere til seriens samlede sejr som atter ender 6-2 (1241-1113).
Med et godt forspring på 18-6 efter de første tre serier, er der lagt op til en spændende sidste halvdel af kampen. Fjerde serie starter igen op med skarpt spil og modstanderne fra Sydjysk Bowlingteam har gennem serien svært ved at følge med. En enkelt double bliver hen mod afslutningen tæt og i 10. rude falder den desværre til modstandernes fordel med 24 kegler. Serien afsluttes derved igen med en flot sejr på 6-2 (1251-1115).

Femte serie tilnærmer sig starten af første serie med dens hurtige og skarpe spil med stort keglefald. Modstanderne kryber sig dog med gennem serien og vinder to doubler – den ene med blot 1 kegle. Den sidste double ser dog slet ikke tilbage gennem alle 10 ruder, og banker en flot 125 keglers sejr hjem som sikre de to points for det samlede keglefald. Serien ender uafgjort 4-4 (1223-1148).
Kampens sjette og sidste serie lægges der atter voldsomt fra land. Denne gang har modstanderne ikke megen held på banerne og uden de store udfordringer vinder vi stort med en sejr på 8-0 (1264-1090).

Dermed ender dagens kamp på hjemmebane mod Sydjysk Bowlingteam 36-12 (7452-6733).

Dagens topscorer blev Marcus H. Scharf med 1335/6 og et snit på 222,5, mens holdet yderligere bestod af Dennis V. Larsen 1279/6, Sebastian Videbech 1263/6, Mikkel Nielsen 1205/6, Michael V. Larsen 1198/6 og Alex M. Søndergaard 1172/6.


Se hele kampens resultat på bowlingportalen.dk.