Nederlag på udfordrende baner i Hammel for 3. divisionsholdet

3. divisionsholdet var i dag i Hammel til udekamp mod FBK Hammel. Samlet blev det til et nederlag på 16-32, dog ikke noget som ændrer på stillingen.

Allerede under opvarmningen bemærkes banerne at være en kende udfordrende – meget reaktion på midten af banen, mens der på kanterne holdes fast og kuglerne forbliver ude. Første serie er udfordrende, men vi holder os til banerne og halvt inde i serien begynder der at komme løsninger. En enkelt double vindes med blot 3 kegler mens en anden tabes med to. Desværre ikke nok til at redde det samlede keglefald da den sidste double tabes med 30 kegler. Serien ender 2-6 (866-895).
I anden serie må den ene double flytte banesæt da maskinerne havde svært ved at sætte kegler i andet skud. Det gør desværre ikke noget godt, banesættet er noget anderledes end de andre baner og samlet trækker modstanderne fra FBK Hammel lidt fra og ender med en sejr. To points indsamles dog og serien ender 2-6 (847-914).

Tredje serie er ikke en stor forskel. Der er lidt løsninger, mens der ligeledes er mange skud der ikke helt rammer som de burde. Banerne – specielt i højre side flytter sig hurtigt som der spilles, og olieprofilen kompenserede ikke meget. Vi vinder dog en enkelt double med en flot margin samt holder os tætte i de to andre. Dermed vinder vi de to points for samlet keglefald og dermed ender serien uafgjort 4-4 (876-865). I fjerde serie fortsætter udfordringerne, og det ses i keglefaldet. En enkelt double vindes mens resten tabes og vi ser endnu et nederlag på 2-6 (856-973).

Den femte serie er der igen spænding trods de meget udfordrende baner. To doubler vindes – den ene med blot 2 kegler. Det er dog desværre ikke nok til at tage points for det samlede keglefald og serien ender dermed uafgjort med 4-4 (831-893). Kampens sjette og sidste serie er endnu en omgang af hele kampen og med blot en enkelt double-sejr bliver det til et nederlag på 2-6 (806-925).

Dagens kamp ender 16-32 (5082-5465) og dermed haler FBK Hammel sig ind på os i stillingen. Der er dog fortsat 14 points ned til dem på andenpladsen og der er yderligere to kampe tilbage i sæsonen.

Dagens topscorer blev Henrik Nielsen med 987/6 og et snit på 164,5, mens holdet yderligere bestod af Danni Randeris 904/6, John Telling 892/6, Jonas L. Jacobsen 850/6, Jannik R. Madsen 811/6, Morten S. Christensen 222/2, Louise V. Larsen 316/3 og en fællesserie på 95/1.


Se hele kampens resultat på bowlingportalen.dk.