15 points på udebane for 3. divisionsholdet i Herning mod Fight

Turneringsæsonen er godt i gang, og dagens kamp var således tredje i rækken for vores 3. divisionshold – denne gang opstart på udekampene med en tur til Fight i Herning.

Kampen starter med udfordringer for de fleste spillere, som har svært at finde de gode linjer gennem den mellemlange olieprofil, som dog har en vis “fedme” til sig. Jannik spiller en flot serie i 2. double på 214, som sikre os 2 points. De to andre doubler tabes desværre med meget små margener på hhv. 4 og 9 kegler. Samlet tabes første serie dermed 2-6 (940-951).
I anden serie udløser banesæt-skiftet desværre ikke en forbedring og de fleste spillere har svært ved fortsat at følge de gode spillelinjer. Serien tabes rent 0-8 (850-1043).

Herefter finder flere spillere nogle gode tagter i tredje serie, hvor 2 doubler vinder deres kamp rent, mens sidste double desværre taber med 60 kegler som ikke kan kompenseres for i samlet keglefald hvormed disse points tabes med 13 kegler – samlet ender tredje serie uafgjort med 4-4 (930-943).
I 4. serie har så godt som alle fundet nogle gode linjer og serien svinger frem og tilbage mellem os og hjemmeholdet, Fight. Desværre trækker Fight det længste strå til sidst, hvor én double ender uafgjort med begge hold på 357, én double vinder vi med 10 kegler og sidste double som tabes med 40 kegler. Dermed ender 4. serie 3-5 (1001-1031).

Femte serie er ikke værd at skrive hjem om – der er udfordringer på tværs af doublerne, og serien tabes 0-8 (815-1039). Men i 6. og sidste serie vendes pladen og der spilles flot bowling på tværs af holdet. Dette betyder ligeledes at blot en enkelt double tabes, men det samlede keglefald uden problem tilfalder os med gode sejre i de to andre doubler. Sidste serie vindes dermed 6-2 (1035-1022), og er i den grad en god afslutning på en spændende kamp.

Dagens kamp mod Fight fra Herning på udebane ender dermed 15-33 (5571-6029).
Et spændende opgør, hvor der kampen igennem var god stemning mellem holdene. Mange opgør var tætte, men Fight trak desværre det lange strå og vinder en flot sejr. Samlet ændrer dette for nuværende ikke på stillingen, hvor Fight udbygger sin førring på 1. pladsen, med Silkeborg på 2. pladsen. Begge dog med 3 kampe kontra de resterende hold.

Kampens topscorer blev Per Sørensen med 1013/6 og et snit på 169, mens holdet yderligere bestod af Louise V. Larsen 983/6, Jannik R. Madsen 940/6, Kim Andersen 907/6, Danni Randeris 905/6, Jonas L. Jacobsen 707/5 samt reservespiller Heidi Videbech – en fællesserie på 116.


Se hele kampens resultat på bowlingportalen.dk.