12-36 nederlag i Viborg mod ST i 3. division

Weekendens kamp for vores 3. divisionshold blev lørdag afviklet mod ST på udebane i Viborg. En kamp med højt humør på begge sider, og ikke mindst et direkte “face-off” mod holdet som pt er største udfordrer til den 3. plads vi ligger på.

Kampen starter hårdt ud, og det ses hurtigt at vi står overfor baner og olieprofiler som kræver præcision og banelæsning. Trods nogle gode afslutninger, spiller modstanderne fra ST bedre og første serie ender dermed blot med en enkel double der vinder, hvormed serien afsluttes 2-6 (975-1015).
I anden serie ser vi meget lig første serie udfordringer. Vi ligger det meste af serien rigtig godt til, og der er spænding til det sidste. Én double vinder, mens én double blot tabes med 3 kegler – samlet får vi ikke det samlede keglefald og serien ender 2-6 (982-1069).

I tredje serie fortsætter det tætte spil, og vi holder skansen i to af doublerne. Desværre er der udfordringer i den sidste double som tabes med 77 kegler. Dette er desværre nok til, at de to points for samlede keglefald tilfalder ST og serien ender dermed uafgjort – 4-4 (1005-1056).
Fjerde serie er på anden vis anderledes i det vi fører ganske fint helt frem til 6-7. rude over hele linjen. Men da serien skal afsluttes i den sidste tredjedel, får vi ikke lukket godt nok, flere splits og missede chancer for spares. Det resulterer i to tabte doubler og en serie der tabes 2-6 (937-1059).

Efter den skuffede afslutning i fjerde serie, starter femte serie anderledes godt ud. Men endnu en gang oplever vi udfordringer som serien skrider frem, og kombineret med et velspillende hjemmehold fra ST som har en rigtig fin serie, er der ikke meget for os at gøre. Serien tabes fuld ud, og vi får ingen points med os – serien ender 0-8 (963-1130).
I kampens sjette og sidste serie er der derfor brug for lidt oprejsning, så det trods alt ikke føles helt forgæves. Serien starter rigtig fin ud, men vi ser samme mønstre som kampens tidligere serier og da serien når sin afslutning, vindes blot en enkel double. Samlet keglefald er så tæt som det næsten kan være og med blot 2 kegler til forskel, trækker vi desværre det korteste strå. Hermed afsluttes serien 2-6 (996-998).

Dagens kamp mod ST fra Viborg på udebane ender dermed 12-36 (5858-6327). Med ti kampe afviklet og blot to tilbage i sæsonen, ligger SBT dermed fortsat godt i svinget til bronze på en tredjeplads og 243 points. Nærmeste udfordrer fra ST ligger med 208 points på en samlet fjerdeplads og har 35 points at indhente. På femte- og sjettepladserne ligger BK Skive og HIK-Bowling som begge har en kamp tilgode, men disse har SBT kampe mod på hjemmebane, hvormed der er god chance for at holde disse på fin afstand.

Stilling pr. 12. marts 2023 – 3. division

Kampens topscorer blev Jonas L. Jacobsen med 1044/6 og et snit på 174, mens holdet yderligere bestod af Danni Randeris 1041/6, Jannik R. Madsen 998/6, Louise V. Larsen 809/5, Morten S. Christensen 797/5, Per Sørensen 621/4 og Kim Andersen 548/4.


Se hele kampens resultat på bowlingportalen.dk.