Ungdomsholdet vinder 6 points i 3. kamprunde

Lørdag spillede ungdomsholdet 3. kamperunde på hjemmebane. Efter sæsonens første to kamprunder hvor det ikke har været muligt at stille hold, kom holdet ind i weekendens kamprunde og viste flot spil og flere vundne kampe.

Dagens første kamp mod Trekanten KIF endte som et nederlag på 0-2 (168-224). Herefter var der dog ikke meget til overs for modstanderne og i anden kamp, denne gang mod HUK 96 vindes der sikkert med 2-0 (180-77), og de sidste to kampe spilledes mod Sydjysk Bowlingteam og begge vindes med hhv. 2-0 (209-143) og 2-0 (188-151).

Hermed ender dagens kamprunde med 3 sejre og et enkelt nederlag – sammenlagt giver det 6 points og dermed pointlighed med Sydjysk Bowlingteam som dog desværre snupper tredjeplads i stillingen på samlet keglefald. Der er dog fine muligheder for yderligere points med 5 kamprunder tilbage i sæsonen.

Holdet bestod af Liva Røygaard 380/4 og Liam K. Bang 365/4.


Se stillingen på bowlingportalen.dk.