Sejrende start på sæsonen i 1. division

Efter al for lang tid fra banerne, og en sæson sidste år afsluttet før tid, var 1. divisionsholdet mere end ivrige for at komme igang med en ny sæson, samt virkelig få sat gang i turneringsspillet igen. En ny sæson og forhåbentligt en ny æra hvor bowlingsporten igen kan blomstre, og nedlukning er en saga blot.

Sæsonens første kamp skulle spilles på hjemmebane mod BK Sydvesten, en kamp der længe har været set frem til. Uret slog 11, og klokkerne ringede ind. Efter den obligatoriske opvarmning, startede første serie. Der blev lagt skarpt fra land og begge sider havde mange fine strikes og spares. Med det længste strå og 1218 kegler (mod 1103), lagde vi stærkt fra land med 6 points – og det med blot 9 kegler tabt i den ene double fra fuld plade.

Med opløftet pande og gode skud i kuglerne, fortsatte vi straks med anden serie. Første double ville ikke have de 9 tabte kegler hængende på sig, og med flytningen til banerne 13-14 trak de en sejr på 106 kegler over modstander-doublen – en sejr der samlet gav en serie på 1168 mod 1085 og dermed en uafgjort 4-4 serie. Herefter fulgte to yderligere uafgjorte serier, hvor stemningen var høj. 3. serie uafgjort med et samlet tab på blot 44 kegler, mens 4. serie var udfordret af en tabt double på blot 3 kegler.

Med det meste af kampen bag os, var blot to serier tilbage. I vanelig stil, trækker Silkeborg Bowling Team tættere sammen i bussen, får pudset detaljerne af i skudene og får atter overtaget der trækker os over det uafgjorte spil. 5. serie vindes 6-2 – igen med en tabt double der virkelig er tæt: blot 13 kegler. I sidste serie lægges skarpt fra land, sejren skal i hus og alle spiller fortræffeligt; Fuldt hus og sæsonens første 8-0 serie er dermed i bogen for intet mindre end 1286 kegler mod 1164.

Dermed er første kamp ovre og vindes stort med 32-16 (7182-6742).

Kampens topscorer blev Dennis V. Larsen med 1339/6 og et snit på 223, mens holdet yderligere bestod af Mikkel Nielsen 1253/6, Alex M. Søndergaard 1238/6, Sebastian Videbech 1174/6, Marcus H. Scharf 748/4, Michael V. Larsen 921/5 og Danni Randeris 509/3.


Se hele kampens resultat på bowlingportalen.dk.