Skuffende 18-30 nederlag i Hobro for 3. divisionsholdet

Sæsonens sjette og sidste kamp inden det nye år for vores 3. divisionshold, blev i dag afviklet på udebane i Hobro mod HIK-Bowling.

Starten var vanskelig, da olien allerede var spillet op efter en 2. divisionskamp der just var blevet afviklet på banerne, og opvarmning før planlagt kampstart. Yderligere havde én af vores spillere udfordring med de meget lavt hængende score-skærme og måtte skifte fra 5- til 4-skridts tilløb.

En start der ikke var optimal, men da første serie for alvor kommer i gang, formår flere spillere at præsterer fine serier. Flere har udfordringer med en svag og kort olie der, i højre side, er spillet en del op. En enkelt double tabes med blot 14 kegler, mens serien sammenlagt desværre blot giver os 2 point med 2-6 (957-975).
I anden serie spiller ingen på holdet over 170, og generelt har vi svært ved at tilpasse spillelinjerne til den “urolige” olie, som gerne vil trække meget i kuglerne. Anden serie tabes 0-8 (919-1061), med en enkelt double på blot 17 kegler.

I kampens tredje serie vender spillet lidt, og vi formår at spille godt spare-spil samt nogle gode strikes. To doubler vindes – den ene med blot 2 kegler, mens det samlede keglefald ligeledes hives hjem og serien ender 6-2 (1060-1038).
Herefter smides der i fjerde serie lidt over hundrede kegler i samlet keglefald i forhold til serien der lige blev spillet. Flere spillere har udfordringer med carry-down igen – det sammenlagt med modstandernes bedste serie, ender desværre i et nederlag og serien tabes 0-8 (956-1078).

Med stillingen 8-24 efter kampens første 4 serier, skal resten hentes hjem hvis der skal spilles uafgjort. Dermed startes femte serie med målet om at tage kegler. Det virker, og blot en enkel double tabes med 13 kegler – på ingen måde nok til at tabe det samlede keglefald, og serien vindes 6-2 (1032-984).
Sjette og sidste serie er meget tæt fra start til slut. En enkel double stikker af og vinder stort, mens de to andre doubler desværre lige præcis ikke formår at trække det længste strå til sidst efter de ti ruder og sjovt som det skal være, tabes de begge med blot 5 kegler. Det samlede keglefald er dog hjemme, og serien ender dermed uafgjort med 4-4 (1045-1010).

Dagens kamp i Hobro mod HIK-Bowling, ender således med et nederlag på 18-30 (5969-6146). Dermed er vi gennem halvdelen af sæsonens 12 kampe, og ligger med 162 points på en fin placering i top-3.

Kampens topscorer blev Danni Randeris med 1051/6 og et snit på 175, mens holdet yderligere bestod af Jannik R. Madsen 1035/6, Jonas L. Jacobsen 1001/6, Per Sørensen 983/6, Kim Andersen 982/6 og Morten S. Christensen 917/6).


Se hele kampens resultat på bowlingportalen.dk.