Overbevisende 44-4 sejr i Randers

Første kamp i 2023 for 3. divisionsholdet blev i dag afviklet på udebane i Randers mod RBK.

Starten var en blandet landhandel, hvor flere havde udfordringer med minimale breakpoints og flytning for at finde gode linjer ind i strike-lommen. Men som hold formår vi ganske fint at trække nogle gode ruder hjem, og afslutter dermed første serie med en flot start-sejr på 8-0 (958-805). I anden serie fortsætter stilen, og med to over 200, trækkes der ligeledes en flot sejr hjem på 8-0 (958-831) – endda med samme hold score som i første serie.

Med tredje series begyndelse, starter de forskellige baner og forskellige tilløb at vise deres tænder og flere har udfordringer med at vedholde spillelinjerne. Desværre resulterer dette i en double der tabes med 18 kegler på banesættet 1-2, hvor det tydeligt mærkes at yderbanerne ændre sig hurtigere end de resterende. Vi taber dog kun de to point og formår stadig at vinde serien 6-2 (915-811).
I fjerde serie får vi atter overtaget og vinder en overbevisende sejr på 8-0 (945-846). Efterfølgende formår vi i femte serie at holde det gode overtag og laver for tredje gang i kampen en hold score på 958 – denne gang med intet mindre end 155 kegler til modstanderne fra RBK, og dermed en sikker sejr på 8-0 (958-803).

Kampens sjette og sidste serie rammer vores doubler igen samme banesæt som i tredje serie og det ses endnu en gang at denne kombi ikke er god. Vi har flere udfordringer og serien er spændende helt til det sidste, hvor to af vores doubler formår at trække fra mens en enkelt double desværre taber med 14 kegler – heldigvis ikke noget der er en udfordring for de andre doubler at samle op. Serien afsluttes dermed igen med en sejr på 6-2 (885-817).

Dermed ender dagens kamp i Randers mod RBK på en flot stor-sejr på 44-4 (5619-4913). Dermed startes anden halvdel af sæsonen ud på andenpladsen i stillingen med blot 47 points op til Fight på førstepladsen. Næste kamp på hjemmebane bliver netop mod Fight fra Herning – det bliver et spændende top-opgør senere på måneden.

Kampens topscorer blev Kamilla Kjeldsen med 1075/6 og et snit på 179, mens holdet yderligere bestod af Per Sørensen 851/5, Danni Randeris 1018/6, Jannik R. Madsen 895/6, Kim Andersen 715/5, Louise V. Larsen 566/4 og Jonas L. Jacobsen 499/4.


Se hele kampens resultat på bowlingportalen.dk.