Hjemmebanesejr på 32-16 mod BK Skive i 3. division

Søndag var vores 3. divisionshold på banerne hjemme mod BK Skive fra Skive.

Første serie starter lidt nervøst ud, men der kæmpes godt. To doubler vindes, men desværre ikke med stor nok margin, så BK Skive trækker points for samlede keglefald og serien ender dermed uafgjort 4-4 (1025-1033).
I anden serie fortsætter det gode spil, og med en double over par, er der ikke tvivl om det samlede keglefald denne gang. Desværre tabes en enkelt double og serien ender dermed med en sejr på 6-2 (1058-1008).

Kampens tredje serie spilles der fortsat godt spil, mens modstanderne fra Skive har lidt udfordringer. De formår at trække en enkelt double-sejr med 21 kegler, men det er også det. Serien ender derfor igen med en flot sejr på 6-2 (1020-915).
Med fjerde serie er kampen nu halvvejs til ende, og der fokuseres fortsat på de gode spillelinjer og lomme-slag. Det resulterer i endnu en serie-sejr på 6-2 (997-933), hvor en enkelt double blot tabes med 10 kegler.

I femte serie ses en tydelig forskel, hvor modstanderne fra BK Skive har udfordringer på banerne hvor olieprofilen er begyndt at ændre sig. Det drager vi stor udnyttelse af, og med et samlet keglefald der er tangerende kampens højeste, er der ingen tvivl om en stor-sejr på 8-0 (1058-901).
Kampens sjette og sidste serie er dog noget anderledes, og vi har udfordringer på banerne. Samlet bliver det i serien blot til en enkelt double-sejr og kampen ender dermed med et nederlag på 2-6 (981-988).

Samlet er der dermed tale om en rigtig flot sejr på hjemmebane for vores 3. divisionshold på intet mindre end 32-16 (6139-5778). Disse 32 points er vigtige, da de er direkte imod vores største udfordrer til 3. pladsen – BK Skive. Med blot en enkelt kamp tilbage i sæsonen, er der derfor ved at være tæt løb omkring medaljepladserne – og SBT’s chancer ser pt rigtig fine ud. Lad os krydse fingre for den sidste kamp som spilles mod HIK-Bowling fra Hobro i april.

Kampens topscorer blev Danni Randeris med 1157/6 og et snit på 192,8, mens holdet yderligere bestod af Jonas L. Jacobsen 1046/6, Louise V. Larsen 1016/6, Per Sørensen 978/6, Jannik R. Madsen 976/6 og Morten S. Christensen 966/6.


Se hele kampens resultat på bowlingportalen.dk.