Skuffende 6-42 nederlag mod ST i 1. division

Weekendens anden kamp for holdet i 1. division, blev afviklet i dag, søndag, på udebane mod ST i Viborg.

Der var gode forhold og en olieprofil i den lange ende – noget der kræver tilretning, men ikke nogen større udfordring for vores rutinerede spillere.
Første serie starter flot ud, og der er gode spillelinjer og udsigter – men i de sidste ruder af serien, trækker modstanderne fra ST fra, og vi må sande at serien tabes 0-8 (1258-1394). Den ene double med blot 12 kegler (457-469). I anden serie ser vi samme tildens hvor vi faktisk langt ind i serien er både godt med og til tider foran, men de afsluttende par ruder falder til ST’s fordel, som endnu en gang trækker alle pointene og vi ser endnu et nederlag på 0-8 (1174-1381).

Tredje serie trækkes der lange strå mod slutningen, og føringen holdes helt frem til slut for to af doublerne. Den sidste double har dog desværre lidt udfordringer med at få kuglerne til at ramme perfekt i lommen, hvilket resulterer i et nederlag og lige præcis nok til at modstanderne yderligere tager de to points for samlet keglefald. Tredje serie ender dermed uafgjort med 4-4 (1274-1324).
I fjerde serie fortsætter takterne fra de tidligere serier og ST tager det lange strå – dog vindes en double med 44 kegler og der sikres to points. Desværre ikke nok til at vinde serien, som tabes 2-6 (1198-1287).

Med femte serie igangsat, ses der nu carry-down og stor udvikling af olieprofilen. Dette skaber udfordringer for holdet, mens modstanderne på hjemmebane er mere rutinerede i de ændringer der sker. Vi tager et dyk i keglefald, og trods ST ligeledes oplever det samme, vinder de alle deres doubler – den ene med blot 1 kegle. Serien ender dermed 0-8 (1053-1170).
Kampens sjette og sidste serie, fortsætter i samme spor som femte serie med udfordrende olie. Trods et lidt større keglefald, er det ikke nok til at sikre sejr i serien som ender 0-8 (1090-1168).

Dagens kamp i Viborg mod ST ender derved 6-42 (7047-7724). Med 15. kamprunde i dag, trækker Fight fra Herning dog en god sejr på hjemmebane mod LBC, og snupper derved 5. pladsen i stillingen med 10 points til os. Næste kamp er mod lige præcis Fight på vores hjemmebane i april, som unægtelig vil gå hen og blive en meget interessant kamp.

Kampens topscorer blev Mikkel Nielsen med 1358/6 og et snit på 226, mens holdet yderligere bestod af Dennis V. Larsen 1241/6, Michael V. Larsen 1158/6, Alex M. Søndergaard 943/5, Jim K. Jensen 1120/6, Marcus H. Scharf 536/3 og Sebastian Videbech 691/4.


Se hele kampens resultat på bowlingportalen.dk.