Overbevisende 46-2 sejr hjemme mod Stars & Strikes i 1. division

Efter en spændende kampplads med en defekt oliemaskine til gårdagens kamp, var vi anderledes heldige i weekendens anden hjemmekamp i 1. division. Hallen havde fået repareret maskinen nok til, at der kunne ligges den normale kampprofil.

Opvarmningen viste hurtigt, at olieprofilen igen var tilbage til sit normale selv og der var lagt op til en god kamp med mange kegler.
Første serie starter kampen hårdt ud, med to af vores spillere der laver 222 og to med 215. Udeholdet fra Frederikshavn havde udfordringer med den mellemlange olieprofil, og der var i serien ikke rigtig tvivl om en storsejr på 8-0 (1243-1098).
I anden serie fortsætter de gode spil, hvor spillelinjerne udnyttes til deres fulde og keglerne flyver. Vi ser samme tildens som i første serie, hvilket ligeså sikre os en fuld sejr på 8-0 (1267-1018).

Kampens tredje serie ændres der lidt karakter – humøret er stadig højt, der væltes gode kegler men modstanderne følger med lidt længere ind i serien end i de foregående to serier. En enkelt double, på banerne 15-16, er meget tæt. Og da doublen skal afgøres i 10. rude, er alt fortsat åbent – med en svag fordel til modstanderne. Første-spiller ved modstanderne laver en 9-mis mens Marcus sikre en strike-strike-9. Dermed er serien endnu engang åben, og da modstandernes anden spiller laver en 8-spare-strike, er det hele op til Mikkel som i sin 10. rude indtil nu har lavet to strikes. Der er ét skud tilbage, skal der væltes 8 kegler for at doublen ender uafgjort, under og vi taber – over giver en sejr. Da skuddet er afgivet, er der stor markering på en 6-7-10 opstilling, men efter hvad der føles som en nervepirrende venten, vælter 6’er og 7’er keglerne efter hinanden, og hvad der først så ud til at være en tabt double, gik på få sekunder til at være uafgjort og til sidst vundet. Dermed ender kampens tredje serie efter spændende afslutning med endnu en fuld sejr på 8-0 (1153-1044).

I fjerde serie ser vi igen en ligende tildens, og doublen på banerne 15-16 er udfordret af velspillende modstand, hvor vi ikke formår at hive de sidste kegler hjem i slutningen. Doublen tabes, mens der ikke rigtig er tvivl om resten som ligeledes sikre det samlede keglefald. Dermed afgives kampens første points til Stars & Strikes fra Frederikshavn, og serien ender 6-2 (1245-1060).
Femte serie er vi atter tilbage på sporet, og med fællesserie på 224 havde modstanderne ingen chance. Serien ender med fuldt hus på 8-0 (1306-1014).
Kampens sjette og sidste serie fortsætter tonerne fra kampen og der er igen ikke rigtig nogen tvivl om udfaldet som sikre de sidste points med en sejr på 8-0 (1234-1005).

Dermed ender dagens kamp på hjemmebane mod Stars & Strikes fra Frederikshavn med en rigtig flot sejr på intet mindre end 46-2 (7448-6239).
Med blot en enkelt kamprunde tilbage i sæsonen, ligger vi nu med 433 points i stillingen og en femteplads – blot ét point fra fjerdepladsen.

Kampens topscorer blev Michael V. Larsen med 1336/6 og et snit på 222,67, mens holdet yderligere bestod af Sebastian Videbech 1280/6, Marcus H. Scharf 1264/6, Alex M. Søndergaard 1224/6, Dennis V. Larsen 593/3, Mikkel Nielsen 773/4, Jim K. Jensen 754/4 samt et fælles serie på 224.


Se hele kampens resultat på bowlingportalen.dk.