30-18 sejr mod Fight på udfordrende hjemmebane i 1. division

Der var i dag planlagt hjemmekamp for begge 6-mandshold, og dermed var der lagt op til spænding og stemning i hallen. Desværre fungerede hallens oliemaskine ikke, og 3. divisionskampen blev udskudt til et senere tidspunkt. Dette betød yderligere, at vores 1. divisionskamp blev afviklet på de eneste baner i hallen der bare havde lidt olie på. En olieprofil der var nogle dage gammel, og som tydeligt gennem kampen viste sig at være meget nedspillet.

Under opvarmningen blev det hurtigt klart, at der var tale om en nedspillet og lettere udtørret olieprofil, som gav begge hold udfordringer. Et af banesættene var ligeledes med meget forskellige baner, og det var gennem kampen klart en udfordring for begge hold at lukke gode ruder derpå.
Første serie viste tænder og vi måtte som hold fortsætte med at tilpasse spillelinjerne. Det betød desværre at to doubler tabes, mens samlede keglefald ligeledes ikke hentes hjem – serien ender 2-6 (1088-1116).

I anden serie skifter kampen dog hurtigt fortegn, og hvor vi formår at ramme olien så kuglerne vælter nogen flere kegler end i første serie, har modstanderne fra Fight store udfordringer. Serien bliver en klar sejr med fuld plade på 8-0 (1141-885).
Tredje serie er vi udfordret igen, men vinder dog to af doublerne (den ene med blot 3 kegler), men taber den sidste nok til at de to points for samlede keglefald tilfalder modstanderne. Dermed ender tredje serie uafgjort med 4-4 (960-1017).
Fjerde serie er meget lig tredje, som ligeledes ender uafgjort 4-4 (1116-1161) efter to double-sejre og et enkelt nederlag som desværre trækker samlede keglefald til modstanderne fra Fight.

Kampens femte serie fortsætter med at være udfordrende spil for begge hold – denne gang falder det ud til vores fordel. Vi vinder to doubler samt samlede keglefald, da den sidste double blot tabes med 5 kegler. Serien ender dermed med en sejr på 6-2 (1110-995).
Sidste og sjette serie ser vi samme udfald og serien ender med en sejr på 6-2 (1157-1137).

Dagens kamp på hjemmebane mod Fight i 1. division afsluttes med en sejr på 30-18 (6572-6311).

Kampens topscorer blev Marcus H. Scharf med 1170/6 og et snit på 195, mens holdet yderligere bestod af Michael V. Larsen 1133/6, Dennis V. Larsen 1130/6, Mikkel Nielsen 1091/6, Sebastian Videbech 1074/6, Alex M. Søndergaard 519/3 og Jim K. Jensen 455/3.


Se hele kampens resultat på bowlingportalen.dk.