1. division sikrer 26-22 sejr i sæsonstart mod Stenhuset

Lørdag blev turneringssæsonen for vores 1. divisionshold skudt igang med en udebane kamp i Nørresundby mod Stenhuset. Kampen, som foregik i Løvvangcenteret, var en udfordring for begge hold med komplicerede baner og olie. Udfordringer måske, men vi formår alligevel at trække det længste strå og tage tilbage med en god 26-22 sejr i bagagen.

Kampen starter ud i første serie med lidt blandede bolcher. På flere banesæt spilles der ganske fornuftigt og der væltes også en del kegler, mens en enkel double er lidt mere udfordret. Samlet sikres en 6-2 (1121-1013) sejr med blot 29 kegler i underskud på den sidste double. I anden serie ses samme mønster hvor der gennem serien i den ene double spilles ganske tæt og spændende. Desværre tager doublen fra Stenhuset de sidste kegler og vinder doublen med 6 kegler. Samlet vindes resten, samt ligeledes points for samlede keglefald og serien afsluttes med en sejr på 6-2 (1115-1092).

Tredje serie rammer udfordringerne dog hårdt, og det er svært at lave gode skud gennem olieprofilen. Modstanderne for også store udfordringer og falder ligeledes en hel del i keglefald. Serien er tæt helt til sidste skud, hvor Stenhuset desværre formår at vælte hhv. 7,13 og 8 kegler mere end vores doubler og serien tabes dermed 0-8 (965-993). Efter halvdelen af kampen er stillingen nu helt lige med 12-12 til holdene. Kampens fjerde serie fortsættes med udfordrende spil hvor det er svært at få gentagelige spillelinjer gennem olieprofilen på banerne. To doubler tabes, mens sidste double vindes med nok kegler til, at vi ligeledes henter det samlede keglefald med 12 stk. Serien ender som uafgjort 4-4 (1080-1068).

I femte serie er der ligeledes stadig tråde til de svære baner, men flere på holdet får nogle flotte ruder. Dette resulterer i, at serien vindes på fin vis med blot en enkel double der desværre tages af modstanderne. Den ender 6-2 (1194-1140). I kampens sjette og sidste serie vender udfordringer igen frem og med to tabte doubler – den ene med blot 7 kegler, ser det ikke godt ud. Sidste double har dog gennem serien trukket godt fra modstanderne og denne vindes med nok kegler til at tage de to points for samlet keglefald også. Dermed spilles der i den sidste serie uafgjort med 4-4 (1028-992).

Dermed ender lørdagens kamp med en fin sejr på 26-22 (6503-6298) på udebane mod Stenhuset. Taget udfordringerne på banerne i betragtning, en ganske fin start på sæsonen.

Kampens topscorer blev Marcus H. Scharf med 1198/6 og et snit på 199,7, mens holdet yderligere bestod af Michael V. Larsen 1180/6, John Telling 756/4, Dennis V. Larsen 1112/6, Sebastian Videbech 842/5, Jim K. Jensen 791/5, Jannik R. Madsen 474/3 samt en fællesserie på 150.


Se hele kampens resultat på bowlingportalen.dk.