45-3 Stor-sejr i Tarm for 3. divisionsholdet

Søndag var SBT’s 3. divisionshold i Tarm for at spille sæsonens anden kamp. Hjemmeholdet fra BK Tarm fik på intet tidspunkt et ben til jorden i en hvad der blev til en stor-sejr på 45-3.

Kampen startede ud med et stort spænd og baner som var udstyret med en mellem-lang, men tynd olieprofil med lav viskositet. To doubler trak hurtigt langt fra land, mens den sidste double skulle afgøres i sidste skud hvor en spare var krævet for uafgjort. Spare blev det til, og de to points i doublen blev delt – serien bliver en fin sejr på 7-1 (1074-911). I anden serie har vi lidt flere udfordringer med at finde gode spillelinjer i en olie som hurtigt ændrer sig. Det har modstanderne fra BK Tarm dog også og vi er gennem serien ikke i fare, og ender da også med fuld points 8-0 (1027-848).

Tredje serie fortsætter udfordringerne fra begge hold. Én double spilles rigtig fint af modstanderne mens vi kæmper med olien, hvilket resulterer i et nederlag på 55 kegler. Dog ikke noget der udfordrer vores samlede keglefald fra de to andre doubler som vindes med stor margin. Serien vindes 6-2 (980-867). Kampens fjerde serie findes der igen tilbage til det gode spil, trods udfordrende “pletter” i olien som gør slagene en grad uforudsigelige. Serien bliver en sikker sejr på 8-0 (1027-938).

I femte serie fortsætter spillet på nogenlunde vis som i tidligere serier. Udfordringer med at få ens keglefald og spillelinjer trods ens slag og afleveringer. Men det er ens for alle, og vi formår dermed endnu en gang at trække en fuld sejr hjem og vinder serien 8-0 (1090-912). Kampens sjette og sidste serie byder ikke på yderligere spænding. Serien ligner på mange punkter fjerde og femte serie. Banerne fortsætter med en spændende olieprofil som hele tiden ændre sig fra side til side. Serien afsluttes dog uden de store problemer med en fin sejr igen på 8-0 (1026-883).

Samlet set bliver kampen i Tarm en stor-sejr for SBT’s 3. divisionshold med 45-3 (6224-5359) mod hjemmeholdet BK Tarm. Med to kampe spillet og en point-høst på 81 samlet set, indtager SBT derved første pladsen i stillingen.

Kampens topscorer blev Morten S. Christensen med 1195/6 og et snit på 199,17, mens holdet yderligere bestod af Mikkel Nielsen 1168/6, Danni Randeris 1064/6, Jonas L. Jacobsen 853/5, Louise V. Larsen 777/5, Per Sørensen 591/4, Kim Andersen 437/3 og en fællesserie på 139.


Se hele kampens resultat på bowlingportalen.dk.