Vigtig stor-sejr på 42-6 hjemme mod BK Tarm i 3. division

Lørdag var 3. divisionsholdet atter på banerne – denne gang en hjemmebanekamp mod BK Tarm. Sæsonens sidste kamp hjemme var skarp fra starten og endte med en sikker stor-sejr på 42-6.

Med en dobbelt kamp i hallen, blev kampen spillet på banerne 5-10 – banesæt vi ikke ofte spiller på. Hvilket da også straks kunne mærkes i opvarmningen hvor der tydeligt var forskel på banesættene. Det gjorde dog ikke stort udslag i første serie, hvor vi uden de store udfordringer havde modstanderne på afstand og skabte en flot sejr på 8-0 (1060-942). I anden serie skal der rettes lidt ind grundet de forskellige banesæt, hvilket giver et lidt mindre keglefald. Modstanderne fra BK Tarm havde dog større udfordringer og endnu en gang afsluttes der med en flot sejr på 8-0 (1033-876).

I tredje serie spilles der skarpt og mange kegler væltes. Én af modstandernes doubler har ligeledes fundet banerne og giver udfordring. Det resulterer i en tæt afslutning, hvor modstanderne desværre trækker fra og vinder med 21 kegler. Det er dog ikke nok til at tage points for det samlede keglefald og serien ender med en fin sejr på 6-2 (1066-986). Fjerde serie starter skarpt ud igen, der spilles gode spillelinjer og tages mange kegler. En enkelt double er meget tæt og afgøres først i allersidste skud hvor der efter en 9-spare i 10. rude står minus 9 til os. Der skal dermed en strike til, skal der vindes de to points. Det viser sig dog ikke at være et problem, og doublen vindes med blot én kegle. Samlet er der igen fuld plade og en sejr på 8-0 (1068-869).

Efter en spændende afslutning på fjerde serie, kommer vi godt i gang med femte serie. Det viser sig dog at være en svær runde, hvor vi gennem serien har udfordringer med at tage kegler. Efter tre tætte doubler, trækker vi dog til i afslutningen og får trukket en god sejr hjem. Serien ender 8-0 (987-915). I kampens sjette og sidste serie fortsætter udfordringerne, og med en double fra modstanderne som virkelig har fundet de sidste skud frem, er vi udfordret. To af vores doubler vindes nogenlunde sikkert, men desværre ikke nok til at afbalancerer doublen som tabes med 66 kegler – dermed vinder BK Tarm de to points for samlede keglefald og serien ender uafgjort 4-4 (967-1002).

Dagens kamp, og vores sidste på hjemmebane i denne sæson, ender dermed med en flot stor-sejr på 42-6 (6181-5590) mod BK Tarm. Føringen udbygges dermed, og vi har efter sæsonens første syv kampe 246 points og en rigtig fin førsteplads med 30 points til FBK Hammel på andenpladsen. Med blot tre kampe tilbage, er der lagt op til et spændende topopgør næste måned mod FBK Hammel på udebane.

Dagens topscorer blev John Telling med 1111/6 og et snit på 185, mens holdet yderligere bestod af Henrik Nielsen 1085/6, Danni Randeris 1058/6, Jannik R. Madsen 1045/6, Louise V. Larsen 972/6, Jonas L. Jacobsen 777/5 og Kim Andersen 133/1.


Se hele kampens resultat på bowlingportalen.dk.